tisdag 27 januari 2009

Spegel, spegel..

Hemma igen ifrån en härlig helg i Stockholm. Vart inte så mycket shopping som jag hade hoppats på men en himla mysig helg med min lilla familj på bla Junibacken. Sonen stormtrivdes och vi njöt av att se han ha så kul! Hem kom vi till ett snötäckt Dalarna, jag som hade hoppats på vår snart! Påvägen hem stannade vi på loppis, där fyndade jag denna lilla gamla slitna spegeln som fick ett tunt lager vit färg. Ikväll blir det operation övertalning här hemma, har hittat ett superfint skåp ifrån förra sekelskiftet. Har prutat ner det lite och har det reserverat tills jag bestämmt mig (läs övertalat ;) ).




7 kommentarer:

  1. extremt fiiiiiiin spegel gumman!! bra fynd där, nu e jag lite avis :) hihi.. hoppas att ni har de bra och skönt med en bortahelg, jag är så avis!! PUSS <3<3

    SvaraRadera
  2. så himla söt spegel. Har en ram som har exakt samma mönster.
    kram Malin

    SvaraRadera
  3. vad fint det blev med den vita färgen, får man fråga hur du lyckas måla så tunt, är det oljefärg eller vattenbaserat?
    Jag ska måla mina garderobsdörrar vita. Jag har köpt super fina knopphandtag från ib laursen som jag ska sätta fast sen!

    Om du kommer till Uppsala är du välkommen på lite fika hos mig!

    kram

    SvaraRadera
  4. Vilken vacker spegel, vilket fynd! Hoppas det går bra med skåpet! Jag är ute efter ett jag med, men har inte hittat något ännu. Är nybliven bloggare, titta gärna in till mig.
    Kram Anki

    SvaraRadera
  5. Jättefin spegel!

    Låter spännande med skåpet, hittade du det också på loppisen?

    Kram Lena

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vilken fin spegel!
    Läste inlägget innan också om bakskålarna - jättefina!
    Har nyss lyckats få min man att förstå att mina gamla saker i plast behöver bytas ut och att det då faktiskt är bättre att investera i några i keramik som håller många år =0)

    Jättefin blogg du har, ska kika in igen!
    Hälsningar Anne

    SvaraRadera