söndag 9 augusti 2009

Hallen..

Har fått vara ledig en extra dag denna helg så jag kände att jag hade lite tid över för bloggen. När vi först flyttade hit så älskade jag att det var en sådan stor hall men insåg rätt snabbt att den var ganska svårmöblerad. Men nu ett år senare så känns det som vi har fått till det iallafall. Här har vi ljusgrå spegelpanel med vita väggar upptill. Trots stortfönster och glas i dörren så blir det tyvärr lite mörkt efter som vi har verandan utanför. Så ni får stå ut med lite murriga bilder!
...
Hatthyllan är platsbygg med ankarkrokar, skänken har jag visat förut och är ända från 1800talet, soffan är en blocketfynd som slukar massor med ytterkläder! Även soffan har jag visat förut då den varit på uppiffning hos Ylva Skarp, se här! Trasmattan har min mormor gjort!


7 kommentarer:

 1. Underbar hall och måste vara skönt att ha den så stor. Vi har en pluttehall vilket är lite jobbigt när man kommer hem med leveranser för Ellis.

  Vilka härliga fönster, högt till tak?

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vilken rymlig hall! Det är inte alla som har det...
  Ser så fint ut!!
  Gillar verkligen dina bilder i inlägget under också!/
  Mariette

  SvaraRadera
 3. Åh, så himla fint!
  Jätte jättefint med det grå till allt det vita!
  Vilken härligt rymlig hall!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Nydelig nydelig!!
  Jeg har så lyst å få tak i en slik gammel slagbenk (som vi kaller det). Det er så fint. Og spesielt er de svenske vakre! Du er heldig som har en slik benk.

  Jeg får lete videre...! ;O)
  Hilsen Liv

  SvaraRadera
 5. En underbart fin hall! Åh, en sån hall står högt på önskelistan, det där höga, gillar hög panel, högt i tak och en sån fin lampa till, påminner om en skolhall, en dröm, och en veranda utanför ...åh....= )....superfint!!!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 6. Vilken otroligt vacker hall ni har.. nu blir jag ju än mer sugen på att byta ut min halltapet. Har tröttnat lite (mycket!) på den!

  SvaraRadera
 7. Förresten, har du färgkoden till den vackra gråa färgen på er panel? Letar efter den perfekta gråa nyansen till lite projekt här hemma!!

  SvaraRadera