måndag 12 september 2011


Bildkälla:??

Jaha då var vardagen tillbaka för familjen H också då.
Maken är på jobbet, lilleman sover middag, storebror kikar på tv och jag dricker kaffe med datorn. Regnet smattrar på rutan och en ond hals gör sig påmind.

Dagens fika besök vart inställt, nu är hösten här med förkylningar och allt som hör där till..
Så därför sitter jag här medans diskberget drar åt sig småflugor och letar inspiration istället!

Gillar köksbilderna här ovan.
Märker mer och mer att jag vill ha en lite råare känsla här hemma, inte direkt industri men inte så gulligt som jag kan tycka vårt kök känns ibland!
Kanske man skulle ge köksstolarna en omgång färg och något nytt på väggen!
Gäller bara att hitta vad?!
Letar vidare..

Kram!

3 kommentarer:

  1. Hej vännen :-) Förstår precis vad du menar! Jag har också tröttnat på det där blommiga söta en smula. Vill ha lite rakare och enklare inredning, modernt med ändå lantligt! Hmm inte alls lätt att få ihop men dina bilder känns rätt! Hoppas ni får en mysig dag ändå, här väntar arbete hemma och en stor diskhög ;-)

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  2. Känner igen mig där! Jag har ju plockat undan allt mitt pluttinutt som jag kallar det. Jag har bestämt att pasteller endast får förekomma i barnens rum. Lite ljusblått får dock passera.. Jag försöker satsa på en klassisk stil med enkla prylar och så får kanske textilierna sticka ut. Jag gillar att mixa lite. Jag kan nog inte bara hålla mig till en stil.. jag är för velig. Ena dagen vill jag ha en grafisk look och kan tänka mig teak och svart skinnsoffa, nästa vill jag ha blått.. Jag tror att man får tänka lite vad som passar in i sin miljö också. Bor man på landet med grisar och får så kanske toppmodernt inte är helt perfa? GAaaaaah vad jag snackar.. Hoppas att du fattar vad jag pratar om haha.. Kram!!

    SvaraRadera