tisdag 4 januari 2011

Grönska..

Jag vill så mycket här hemma men sakerna flyttas bara runt och jag blir aldrig nöjd.
Jag längtar efter grönska så jag har klickat hem några nya kuddfodral och kökshandukar med grönska på när det är brist på den varan utomhus.
Läser tidningar och böcker men inspirationen verkar vara gömd under snön?
Hoppas den hittar fram snart.
..
Vad har ni för några inredningsdrömmar i vår?!

7 kommentarer:

 1. Jag letar också! Vill ha nytt och hoppas på något som får mitt hjärta att dunka fortare bland nyheterna. Tills dess möblerar jag om småsaker, städar och funderar på förnuftiga saker, som förvaring :)

  SvaraRadera
 2. Nytt badrum! Men det blir nog inte till våren, snarare hösten...
  Men sååå jag längtar till det projektet....

  Kram,
  Cecilia

  SvaraRadera
 3. Visst längtar man till vår, soliga dagar, takdropp mm, men det ser ut att dröja...........Här kommer det bara mer snö. Jag blev så glad när jag fick en av de senaste inredningstidningarna. Där stod att det skulle vara Country Style med uppstoppade djur, horn, lite drivved mm och det är precis vad jag har!! Annars kommer det lite mera möbler och saker snart (ett arv) som vi ska placera, kul!

  Önskar Dig en härlig helg!!

  Kram Eva-Lis & Zaga

  SvaraRadera
 4. Våren verkar dröja men till dess så gäller det att hitta små guldkorn i grönt :)
  Jag har massor med projekt här hemma, just nu håller vi på med vår walking closet - det känns så lyxigt. Men snart är det dags att börja så frön inomhus för utomhussäsongen :)

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. jag längtar tills vi yggt ut, vi bygger ut 40 kvm och får två sovrum och en kläkammare, och så får jag loss Caspers nuvarnade rum som pysselrum/kontor, ska bli så kul att få möblera grabbarnas rum, och kläkammaren som bli 2*3 meter

  SvaraRadera
 6. Allt som inte har med adventsljustakar och stjärnor att göra! =)
  Mvh Sanna

  SvaraRadera
 7. Ja, skulle inte vara fel att jobba i en sådan mysig liten butik :)

  Jag har läst 2 år, och har ungefär 2 och ett halvt år kvar. Sen ska jag ju vara mammaledig där i mellan också :) Men ska bli ganska skönt att ta en liten paus.

  Kram

  SvaraRadera