måndag 23 november 2009

Det känns som just nu drabbas av svininfluensa eller vampyrfeber! Jag har än sålänge bara drabbats av den andra varianten. I våras lånade jag filmen Twilight och vart helt såld. Köpte genast dom fyra böckerna och låg vaken större delen av nätterna med näsan i boken. Maken kände sig väldigt utanför den här perioden. I fredags hade fortsättningen biopremiär och självklart var jag och ett gäng glada tjejer där efter en god middag på resturang. Synd bara att vi var äldst och stördes av gäng fnittriga tjeje (och killar)
..
Böckerna är egentligen ungdomsromaner och jag skämdes nästan lite i början när jag blivit totalt förälskad i den kärlekshistoria som Twilight är. Men sen upptäckte jag att stora som små led av samma förälskelse.
..
Twiligt är inte en läskig vampyr historia med huggtänder, kistor och vitlök utan en underbar historia om en komplicerad kärlek mellan dödlig och odödlig. Helt klart värd att se eller framför allt läsa!
..
Jag har även hunnit med att besöka Lokgården som hade invigning ihelgen. Ojoj en butik helt i min smak och detaljer att njuta av i varje vrå. Är ni i Dalarna så måste ni besöka Lena och hennes ljuvliga butik.Vitlök, njutbart för flera sinnen!


2 kommentarer:

 1. Hi, hi! Här är en till som har blivit helt fast. Sträckläste här under sjukdomstiden. Man, barn , hem allt fick stå åt sidan, nästan... Visst skäms man lite, som du skriver. Jag läste dem faktiskt lite i studiesyfte i arbetet samt på engelska så att man skulle känna sig lite duktig samtidigt.

  SvaraRadera
 2. Me too!!:)
  Min son (15) började för nått år sedan med böckerna, och har stått i kö när de ska komma ut på engelska på biblioteket...Själv har jag inte fattat nått. I somras började jag dock intressera mig, och bestämde mig för att läsa böckerna.

  Började med det nu i oktober! Jag sträckläste de fyra böckerna i rask takt, och såg 1:a filmen första gången för bara någon vecka sedan.
  Sedan dess har det blitt några gånger..senast idag på lunchen på jobbet..hihi:) Vi hann inte hela såklart, men fick en daglig dos Edward i alla fall!

  I lördags såg jag och en kollega New Moon, och den var så himla bra! Vi var också äldst....Kände oss som föräldrar på stan..Haha..vi är 34 och 37 år!

  Redan imorgon kväll ska vi gå för andra gången!!!!! Denna gång med ytterligare en kollega som vi fick att läsa första boken nyligen, och hon såg Twilight första gången i lördags på DVD. Hon är sedan dess lika besatt som vi! Hon såg den 4 gånger i helgen, och nu ska vi följa henne på resan genom hela serien;)

  Susanne

  SvaraRadera