onsdag 9 september 2009

Höst..

Äntligen är min favorittid här, hösten! Jag älskar vädret, regn ena dagen och underbara solskensstunder andra dagen! Svamp och bär i skogen och underbara färger på träden!
....
Hemma har det inte hänt så mycket nytt, sydde nya höstiga kuddar till kökssoffan i matsalen. Väldigt mönstrade för att vara hemma hos oss men jag fick underbara höstvibbar när jag såg tyget till en billig penning på IKEA.
...
Quilten har jag köpt på lantlivinredning.se och den underbara skålen med plommon har en keramiker ifrån Leksand gjort. Har ni sett vad mycket rönnbär det är i år? Vi får nog vänta oss en snörik vinter om man ska tro på mycket rönnbär = mycket snö!


8 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag gillar verkligen kuddarna som kontrast till det vita! Tyget ser riktigt snyggt ut!

  Visst är det mycket rönnbär i år, perfekt till dekorationer och kransar!

  Trevlig kväll!
  Kram mariette

  SvaraRadera
 2. Underbart med höst, äntligen får man ta på sig sköna varma kläder. Härliga kuddar o ljuvlig pläd. Jag är också svag för vacker keramik!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej

  Visst är det en härlig tid....
  Jag har kollat på tyget flera gånger (har varit uppsatt)men det har alltid varit slut..
  Ha en underbar dag
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Madde! Vilken fin qvilt! Hittade den dock inte på Lantlivs hemsida, kan du bara vara gullig och tala om vad den kostade? Kram från Anna

  SvaraRadera
 5. host host. eller höst höst. Tur att du har mig som hittar så fina mönstrade tyger. Vi syr tillsammans någon dag! puss sis.

  SvaraRadera
 6. Hej,

  så kul att hitta hit, vilken fin blogg du har!
  Åh vad jag gillar bilderna från hallen, så snyggt och stilrent med vitt och grått. Och så den där lampan förståss, vacker och klassisk.
  Har en likadan som jag varit sugen på att hänga upp i hallen, kanske borde jag göra slag i saken nu när jag fått lite inspiration :-)

  Hoppas att det är ok att jag länkar så att jag lätt hittar hit igen?

  Mvh
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Så vackert. Så stilrent.

  Ljuvlig kökshörna med vackra textilier och fin keramikskål! Mari.

  SvaraRadera
 8. Mysigt! Precis en lagom höstfärgklick!

  Jag trodde att det var tvärtom: mycket rönnbär=lite snö, eftersom träden inte orkar bära tyngden på grenarna två gånger samma år...? Undras vad som stämmer?

  SvaraRadera