tisdag 5 maj 2009

Hoppas ni alla haft en skön valborg och mysig första majhelg! Vi firade valborg i trädgården med kex, ost och grekisk sallad i solskenet. Heeelt underbart, helgen bjöd verkligen på kanonväder så vi passade på att rensa hela landet där många örter redan hade tittat fram. Till helgen tänkte jag så grönsaker och blommor i mängder, får se om jag har ärvt min mormors gröna fingrar eller inte då jag än idag minns hennes grönsaksland!
.................
Kraaam!
..........
.........
Ps Johanna ser du vad vi drack på valborg ;D
.....






7 kommentarer:

  1. Åh, vad mysigt det ser ut! Låter som om du har haft en väldigt bra valborgshelg! :-)

    SvaraRadera
  2. Det låter verkligen som en toppenfin helg! Åh, jag blev alldeles kär i din bedårande soffa i inlägget nedan! Ääälskar Ylva Skarps texter. Kram, Anette

    SvaraRadera
  3. Idag hittade jag din kommentar = )... Vad kul att se vart tjejerna var innan. Vilken fin blogg du har! jag länkar till dig så att jag inte tappar bort dig. Du har ju min smak! Superfin soffa, skulle ha haft något att lämna in till henne = )... Blir ju SÅ snyggt. Kul att hitta hit.

    Ha det bra!
    Kram l-l

    SvaraRadera
  4. Hej
    =)))) Visst är den god!! Vilken tur att den fanns uppe hos er oxå! Vilka bilder , såå fint!
    Jag har fortfarande känslan i mig från ert fina hem ....så fint!! Blev verkligen såååå inspirerad hos både dig och Vita nyanser!
    Kraaaaam

    SvaraRadera
  5. Åh vad gott det ser ut. ( he, he säger matvraket).
    Kan tänka mig att det blir ett fint reportage hemifrån er....
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Du, vi har ju likadan ljuskrona. Undra om det är någon här uppåt som gör såna. Jag har en inne och en rostig ute. Jag tycker så mycket om den. Jag är så glad att jag har hittat din fina blogg, här kommer jag kika runt och få inspiration. Fick mina bilder från Johanna idag, så fina men så konstigt att se, lite svårt att se det fina i det på något sätt, även om själva bilderna är superfina....= )....

    Kram l-l

    SvaraRadera
  7. Jättfina blogg. Hit kommer jag gärna igen.

    SvaraRadera