söndag 25 april 2010

Trädgårdsdrömmar


Helgen har varit lugn och skön, har bläddrat i gamla tidningar och böcker, pysslat med mina frön som gror och vart på pelargondag och kommit hem med nya fina mårbackor.
Jag längtar tills man får börja så i landet och se hur det växer i takt med att värmen kommer!
Tills dess får jag fortsätta inspireras av trädgårdsbilder och planera var jag ska plantera ut mina försådda blommor.
..
Inspirationsbok Nordliv, ljusstakar från www.lokgarden.se

fredag 16 april 2010







Känns nästan bara som jag önskar trevlig helg i denna blogg ;) men veckorna går så rysligt fort tycker jag. Har iallafall jobbat min långa vecka så nu väntar lite skönare arbetspass men trots det har det blivit lite pyssel här hemma. Vi har gjort om lite i köket men det får ni se en annan dag!
..
Tänkte ge två tips innan jag tar helg, det första är brickan jag har på bordet! Den ändrar säkert utseende två gånger i veckan och vips så känns det som hela rummet har fått en piff. Som idag har jag bara bytt ut snittblommorna till söta tulpaner och ranunklar!
Det andra är mina örtkrukor, liknande burkar kan man köpa på GRANIT. Jag har bara målat gamla konservburkar med griffelfärg så man snabbt och enkelt kan texta och göra om dom som man vill. Perfekt till kritor, småsaker ja vad som helst!
..
Nej nu tar jag helg, kram alla!


söndag 11 april 2010

Morgonstund..



Morgon stund har guld i mun, iallafall när solen skiner.
Jag älskar att vårat sovrum har två stora fönster och morgonsol.
Utanför fönstret har vi även en stor åker som på våren bjuder på fågelkvitter när dom små liven letar mat och som på sommaren bjuder på ljudet av en traktor som är ute och plöjer.
Märks det att jag inte är en stadsmänniska hihi?
..
Nu är alla sjukbaciller bortstädade hoppas jag, nya fräscha lakan i sängen och ny energi i kroppen!
..
Linnelakan från HMhome, gråa örngott från Hemtex, sänglampor från http://lantlivinredning.se, överkast från SoHome/LaRedoute, Sebra säng från http://www.etthusivitt.se/
.


lördag 10 april 2010

Trevlig helg till alla bloggläsare!

tisdag 6 april 2010

Pallen..


Har hållt i denna pall nästan varje gång vi varit i huvudstaden men det har inte fått följa med hem försän denna gång. Det är tänkt att den ska få stå vid våran lilla kontorshörna!
Den fina pallen kommer från Granit där dom hade massor med vår och sommarsaker nu, det är så synd (eller tur ;) ) att vi inte har en sådan butik lite närmre!








måndag 5 april 2010

En Sebra har flyttat in..

Förra helgen var vi på en snabbvisit hos goa Anette som har bloggen och butiken Ett hus i vitt.
En helt underbar gårdsbutik som man knappast kan komma hem tomhänt ifrån ;) Men just denna gång var vi där för att hämta hem en säng till våran kommande familjemedlem. Längtar till sommarn då man får bädda och göra iordning den. Är lite skrockfull och vill inte bädda ordning innan bebis är född, det ska ju betyda otur!
..
Hoppas ni alla haft en skön påsk, det har iallafall vi haft men tyvärr avslutades helgen med att sonen fick magsjuka så nu håller vi tummarna att vi klarar oss.